|
11 Apr 2012, 18:41
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Ridica din umeri, sperand sa nu arate prea vinovata. Totusi, simti cum obrajii parca ii luara foc, iar expresia asternuta pe chipul lui Ainsley ii spunea ca de aceasta data nu va reusi sa o minta. Incerca sa rada, insa sunetul acela iesi mai mult strangulat.
- De ce te intereseaza atat de mult? Fata zambi, incercand sa fie convingatoare, iar tonul vocii ei ramase calm cand continua sa vorbeasca. Am facut rost de tot ce ne trebuia, iar tu nu trebuie decat sa ai incredere in mine.
Nu voia ca Ainsley sa stie felul in care facuse rost de ingrediente. Bineinteles, pe unele le luase din dulapul din clasa de Potiuni, fiind la indemana; insa pentru altele trebuise sa caute ceva mai mult, in niste locuri pe care prefera sa le tina ascunse. Ainsley nu stia anumite parti din trecutul ei, iar Cercetassa chiar isi dorea ca asta sa ramana asa.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|