primul sarut de langa lac
|
06 Apr 2008, 19:06
|||
|
|||
OOC: Sooo...nu am citit chiar tot,but hehe..i`m still back ^^
Ok,vad ca e la moda postatul aici and romantism is in the air ![]() BIC: Iris se apropie de lac.Era asa frumos sa vezi razele soarelui atingand suprafata tulbure a apei.Imaginea asta o linistea,o facea sa zambeasca ,caci nu o mai facuse de mult. ''Iris...'' Se intoarse repede ,privind atenta in spatele ei,intalnind doi ochi caprui,blanzi pe care ii cunostea asa de bine. Se repezi si il imbratisa strans ,aproape sufocandu-l. ''Hopa,hopa...aer!''rosti acesta zambind pe sub obrajii de un roz inchis. ''Oh,scuze George...nu te-am mai vazut de mult si well...''Iris ii dadu drumul departandu-se usor de el. ''Nici o problema...asta voiam si eu sa zic...temele iti ocupa atat de mult timp?''Acesta ii zambi strengareste,cuceritor. ''Stii doar ca Snape ma uraste..'' Se aseza pe jos,cazand de-a dreptul din picioare,ca un copil rasfatat caruia nu i se indeplineste o dorinta.George se aseza langa ea. ''Nu e nevoie sa fii trista...regele glumelor e aici!'' Iris rase putin la ironia geamanului dupa care se uita fix in ochii lui. ''Uite ,Iris...voiam sa iti zic ceva,dar nu stiam sigur daca e momentul potrivit...''Isi pleca privirea,putin rusinat. ''Wow,Regele glumelor pare intr-o dilema mare....spune-mi,ce s-a intamplat?'' ''Pai..din moment ce nu-mi gasesc cuvintele...''George isi ridica capul,si mana dreapta ii urma exemplul,atingandu-i obrajii fetei si apropiindu-i fata de a sa.Nu ii pasa de chipul ei mirat ci doar de impactul momentului cand buzele lor vor face acelasi lucru,atingandu-se. Si se intampla.Dura cateva clipe,dar parura ani. ''Ahm,da,stii ca ,stii pai...''Iris se balbaia incontrolabit,dar reusi intr-un sfarsit sa-si reia ritmul normal al respiratiei. ''Asta inseamna da?''Intreba George zambind puternic. ''Gah...pai...uhm...da!''Fata incepu sa chicoteasca tare. ''Perfect'' zise acesta pupand-o usor pe buze si ridicandu-se de pe iarba.''Ne vedem imediat,ok? Trebuie sa pregatesc o mica farsa pentru Snape acum''si cu asta se indeparta. Iris inca chicotea cand isi auzi numele strigat din departare si doua persoane se aruncara pe ea ,culcand-o la pamant si astfel chicotele ei se transformara in rasete. ![]() Trashylife is good life♥ ♥ ♥ -Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! ♥ ♥ ♥ And dinos go rawwwrr ♥ Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ ♥ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,350 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 5,353 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Langa Lac | Adrian Richard | 14 | 3,313 |