Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum
12 Apr 2012, 23:00
  • Mhh. Am sesizat si eu problema asta inca de acum ceva timp, dar am zis ca poate e de pe PC'ul meu or something, in schimb mi s-a confirmat acum de catre Raizen ca este un bug. Finna

Este vorba despre faptul ca.. ok, nu stiu cum sa explic mai bine, dar daca intr-un topic sunt 10 postari - adica o pagina - si cineva posteaza a 11'a postare - adica se trece pe urmatoarea pagina - ei bine, pana cand nu posteaza alt user a 12'a postare, nu apare pagina a doua [sau a treia, sau a patra, etc. depinde de topic] si nici postarea a 11'a. X_X Sau a 21'a etc.

Eu am observat iarasi acum, cand am scris ceva la "5 ani de DarkMark" si am vrut sa editez postul, dar ia-l de unde nu-i. -_-"
    Oricum, am vrut sa scriu si aici ca in cazul in care intampinati aceasta problema, sa nu va panicati or something. ^^

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - by Isabella River - 12 Apr 2012, 23:00
Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - by Deea Potter - 13 Sep 2008, 00:49
Re: Nelamuriri cu privire la schimbarile facute pe forum - by Deea Potter - 13 Sep 2008, 11:24

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Nelamuriri Lewin Lovwell 46 10,236 26 Dec 2012, 02:27
Last Post: Lewin Lovwell
  Sunt nou venita pe forum si nu pot accesa meniul... ajutati-ma, va rog! Crysella Blythe 14 2,743 02 Dec 2010, 00:36
Last Post: Crysella Blythe