Thread Closed 
Lectia 4. 1) - Baghete Magice
14 Apr 2012, 00:58 (This post was last modified: 14 Apr 2012, 01:02 by Isabella River.)
  • Isabella lasa pana de Phoenix pe masa, fericita ca in sfarsit terminase listele. Se ridica de la catedra si isi lua bagheta, rotind-o de cateva ori in aer si soptind cateva cuvinte, iar in clipa urmatoare cele doua pergamente de multiplicara. Zambi multumita, apoi mai roti o data bagheta si pe fiecare banca, in dreptul fiecarui elev aparura doua pergamente.

"- Asa cum v-am promis - listele cu cateva nume de baghete. Cele care sunt unice sunt trecute in paranteza, impreuna si cu posesorii ei. Din pacate nu au fost gasite numele baghetelor lui Harry Potter, Ron Weasley si asa mai departe, iar ce aveti voi aici sunt doar cateva baghete din stocurile aflate la magazinul Ollivander's. Nu toate baghetele au si un nume - trebuie sa retineti acest lucru. Datorita faptului ca sunt si multe baghete fabricate unice, dar nu numai, sunt foarte multe, cred ca va dati seama. Asa ca ar fi imposibil sa se tina o evidenta a lor. Cum am spus, ce aveti pe pergamente sunt doar niste exemple."

Dupa ce explica, astepta ca elevii sa arunce o privire pe liste. I se parea putin aiurea ca se trecuse si pe ea acolo - Bagheta Magica a Serpilor fiind a ei - insa nu mai era cale intoarsa.

"- Foarte bine. Tema voastra pe data viitoare este sa imi scrieti cel putin 5 randuri despre importanta baghetelor in viata vrajitorilor." incheie Isabella, apoi se indrepta spre catedra, isi lua lucrurile si iesi din clasa.
[Image: profsig.png]

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Lectia 4. - Baghete Magice - by Isabella River - 14 Apr 2012, 00:58

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia 6. - Farmece de vindecare Isabella River 4 2,129 22 Oct 2012, 21:10
Last Post: Tom Ronald Smith
  Lectia 4. 2) - Baghete Magice Isabella River 34 8,433 06 May 2012, 02:12