Thread Closed 
revealing the truth II
14 Apr 2012, 14:29
  • Callysto o privi pe Ivy, dandu-si seama ca si ei i se parea totul prea ciudat si poate chiar frumos ca sa fie real. Vietile lor se schimbasera in decurs de cateva ore atat de mult si de ciudat, incat pe viperina incepea s-o apuce ameteala. Se bucura ca Ivy era sora ei, si ca nu era singura, insa totul venise parca prea repede, si se temea ca nu cumva maine, cand se va trezi, va realiza ca totul nu fusese decat un vis.

Trase aer in piept, gandindu-se la tot ce se intamplase, si toata viata trecandu-i prin fata ochilor.

"M-am nascut in Paris. Mama, Mellisa, era Incuiata, iar William vrajitor cu sange pur. Acesta fusese la Durmstrang, caci nu era francez, ci englez, iar parintii lui erau pasionati de magia neagra, si au vrut ca si fiul lor sa le mosteneasca aceasta pasiune. Mama nu mi-a povestit niciodata cum s-au intalnit, si nici nu a vrut. A fost foarte secretoasa cu mine. Pana la 5 ani, am crescut alaturi de ei in Franta, iar la scurt timp dupa ce am implinit aceasta varsta, tata a murit. Ucis de un Devorator, carora am jurat sa nu ma alatur niciodata. Ei bine, dupa inmormantarea lui Mellisa si mama ei m-au luat si dus in Anglia, unde m-au inscris la o scoala de balet."

Se opri, privind-o pe Ivy, incercand sa-si imagineze cum ar fi fost daca ea ar fi fost acum in locul ei. Oare s-ar fi descurcat ca balerina?

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
revealing the truth II - by Isolde du Maurier - 08 Apr 2012, 16:56
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 08 Apr 2012, 17:25
RE: revealing the truth II - by Isolde du Maurier - 14 Apr 2012, 14:29
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 20 Apr 2012, 10:09
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 19 May 2012, 14:56
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 20 May 2012, 20:00
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 20 May 2012, 20:37
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 20 May 2012, 21:04