Thread Closed 
your poison in my veins
14 Apr 2012, 14:32
  • Se uita inspre vrajitoare, uimita de curajul de care dadea dovada. Nu numai ca se oferise sa o ajute, pe ea, o straina, care putea fi foarte periculoasa, dar se mai si incredea in ea. Dadu uimita din cap, pletele sale blonde mangaindu-i umerii albi, acoperiti in acel moment de pelerina neagra, groasa, care contrasta atat de tare cu culoarea parului.

”Da, as vrea sa-l eliberez, doar ca nu stiu cat de pregatita sunt. Vezi tu, el era nevinovat, dar Devoratorii au complotat impotriva lui si a Ordinului si... ei bine, acum e aici”, spuse ea, aratand cu mana sa subtire si lunga inspre inchisoare. ”De ce vrei sa ma ajuti?” continua, vocea sa inceata si domoala dandu-i un aer de alienare mintala, mai mult senilitate, totusi.

Nu i se intampla in fiecare zi sa dea peste o vrajitoare care sa se ofere sa o ajute, si ei bine, se simtea stingherita. Nu vroia sa o bage si pe ea in bucluc, era de ajuns una singura, si nu vroia pe nimeni pe constiinta.

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: your poison in my veins - by Lexie Stryder - 31 Mar 2012, 19:43
RE: your poison in my veins - by Lexie Stryder - 05 Apr 2012, 11:13
RE: your poison in my veins - by Lexie Stryder - 06 Apr 2012, 19:18
RE: your poison in my veins - by Freyja Maegan Guðríðr - 14 Apr 2012, 14:32
RE: your poison in my veins - by Lexie Stryder - 16 Apr 2012, 11:56
RE: your poison in my veins - by Lexie Stryder - 23 Apr 2012, 19:15