Thread Closed 
born for blood,born from fire
14 Apr 2012, 14:36
  • Ii auzi intrebarea si se incrunta. Nu, nu exista un preferat, toti erau la fel de frumosi si de fascinanti.

"Eu ii iubesc pe toti, sunt toti copiii mei. Nu pot vorbi de vreun preferat, atata timp cat ei sunt acolo, langa mine, in inima mea. Daca as putea, mi-as petrece toata viata printre ei, insa din pacate nu pot. As avea grija de ei, le-as darui iubire si intelegere. Sunt niste animale atat de frumoase, de interesante, care din pacate nu sunt apreciate si intelese. Nu, pentru mine nu conteaza culoarea, rasa, sangele. Nu pot sa fac diferente intre ei, asa cum o mama nu poate intre copiii sai. Cand sunt langa ei, ma simt ca acasa. Ca si cum nu as avea ce sa caut in alta parte"

Se opri din inflacararea care o cuprinse, dandu-si seama ca vorbise ca o nebuna.

"Dar, daca vreti, avem un pui abia iesit din ou de Bot Scurt Suedez. Inca nu are colti, si solzii sunt moi. Este foarte dragut"

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: born for blood,born from fire - by Freyja Maegan Guðríðr - 14 Apr 2012, 14:36