|
sign your name across my heart
|
14 Apr 2012, 14:46
(This post was last modified: 14 Apr 2012, 14:47 by Vincent Thorbjörn.)
|
|
Vincent Thorbjörn
|
RP Posts: 42
Casa: Adult
Galeoni: 685
Slujba: Angajat la "Departamentul Accidentelor Magice"
|
|
- Il privi mirata si putin enervata. Ii fusese dor de el, era adevarat, insa avusese alte planuri pentru seara asta. Inca se mai simtea vinovata pentru Callysto, si nu vroia sa poarte acea vina. Trebuia sa lamureasca lucrurile mai repede.
"Uite ce e, Kurt, mie imi place de tine, si tie de mine, dar nu mai putem continua. Ma simt prost fata de Callysto, ea...ei bine, nu merita. Este o fata foarte de treaba, si pe cinste, nu vreau sa va despartiti. Eu...nu merit. Nu mai am gratia ei, nu mai am frumusetea ei, si nici inocenta. Mai raman in teatru doar pentru ca am fost o prima balerina, dar acum...am 23 de ani, o sa fiu data afara in cativa ani, eu...nu sunt ceea ce cauti. IRamai la ea, ea este pe care nu o meriti, dar care ti se potriveste. Nu vreau sa afle de asta, nu vreau sa o ranesc..."
Desi o durea sa spuna asta, nu stia de ce o facea. Nu fusese niciodata cea care impartea, sau dadea, iar acum, ce facea? Se purta ca o imbecila, dornica doar sa fie altora mai bine. Oftand, se intoarse, incercand sa se indeparteze de el si de parfumul sau ispititor.
"Asculta-ma, daca vrei sa stii ce e bine pentru tine"
i just realized i haven't died this week. it's only thursday, there's still time
~ex Ravenclaw student~
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|