Thread Closed 
» Regulament «
15 Apr 2012, 14:29 (This post was last modified: 15 Apr 2012, 14:30 by Isabella River.)
  • Am decis sa introduc o noua regula - defapt sa inlocuiesc o regula deja existenta - deoarece mi se pare mult mai corect asa.

(20 Feb 2012, 17:28)Isabella River Wrote:
  • - La lectii, pentru fiecare post RPG care nu contine un raspuns, primiti 10 puncte; pentru fiecare post RPG care contine un raspuns, primiti de la 20 la 35 de puncte.
  • De-acum veti primi puncte doar pentru raspunsuri, intrebari legate de lectie (puse din proprie initiativa) si eventuale completari la un raspuns dat de un alt elev sau la ceva ce am spus eu.
    Si postarile RPG simple sunt importante - deoarece fiecare topic cu lectie va fi inchis la Topicuri Terminate, asa ca fiecare postare a voastra va valora 10 puncte pentru Casa voastra atunci cand inchid lectia, insa ca sa primiti si alte puncte pe langa acestea, trebuie sa respectati criteriile pe care le-am mentionat mai sus.

Asa mi se pare cel mai corect - primesc puncte doar cei care se straduiesc la ore si raspund. ^_^
[Image: profsig.png]

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
» Regulament « - by Isabella River - 20 Feb 2012, 17:28
RE: » Regulament « - by Isabella River - 15 Apr 2012, 14:29