Curiozitatea unei carti
|
10 Apr 2008, 09:02
|||
|
|||
Intimp ce statea la masa si citi o carte destul de plictisitoare ochii Kennyei se indreptara spre Sectorul Interzis.Poate din cauza ca era viperina sau pentru ca acea sectiune ia adus multe satisfactii ochii ii sclipira.
Se ridica brusc si se duse spre Madan Pince.Stia ca nu putea intra acolo daca bibliotecara era cu ochii pe ea.Biroul ei parea mult prea falnic in comparatie cu restul meselor si scaunelor.Dar nu asta conta. "Buna ziua dna Pince!" Femeia se uita cu atentie la fata,dar nu dadu nici un raspuns. "aaa,pai vedeti,nu stiu cum sa va spun.probabil va mai aduceti aminte de mine.Dar nu conteaza." Bibliotecara ramase tacuta si acum. "pai vroiam sa va spun ca am vazut niste studenti din anul I care fugeau cu o carte in mana spre baia lui Myrtle." Cand auzi ultimele 3 cuvinte,Madam Pince se ridica cu o repeziciune uimitoare si fugii spre iesirea bibliotecii. 'Acum este sansa mea!' Kennya se strecura pe poarta ce delimita sectorul accesibil de cel interzis.Dupa ce se asigura ca nimeni nu o vazuse se afunda in cartile interzise.Se intreba oare ce lucruri interesante se mai gasesc pe aici. Dar de-o data se auzi vocea doamnei Pince. "what???Parca plecase spre Myrtle!!!" "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Re: Curiozitatea unei carti - by Anahi - 08 Mar 2008, 20:09
Re: Curiozitatea unei carti - by Plesneala - 14 Mar 2008, 17:06
Re: Curiozitatea unei carti - by Ginny Malfoy - 14 Mar 2008, 18:54
Re: Curiozitatea unei carti - by Kennya Allen - 10 Apr 2008, 09:02
Re: Curiozitatea unei carti - by Ada McNair - 27 May 2008, 20:48
Re: Curiozitatea unei carti - by Jenny Spring - 10 Jul 2008, 11:46
Re: Curiozitatea unei carti - by Ada McNair - 10 Jul 2008, 12:17