|
sign your name across my heart
|
16 Apr 2012, 17:18
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Se intoarse deasemeni catre ea,dar nu se apropie,ascultandu-i cuvintele cu un oarecare dezgust. Toata asta i se parea o minciuna gogonata,imensa,un pretext pentru a se descotorosi de el intr-un mod elegant dar teatral,fals,ireal. Se trezi zgariindu-si barbia cu varful unghiei,intr-un gest involuntar,provocat de stresul care i se imprastia in corp la petrolul in Golful Mexic.
'' Oh,da,in ciuda faptului ca da,ucid toate categoriile de oameni. Asta vroiai sa zici? Oh,familia ta nu accepta un mercenar,perfect. Stii,nici nu ma asteptam.''
Pana la urma nu se putu abtine si dadu din nou cu pumnul in perete,de data asta aproape rupandu-si vreo doua degete. Injura din nou,fiindca avea doua alternative : s-o ia la bataie pana avea sa-i zica adevarul sau sa savureze mirosul si gustul tutunului,tinandu-si scenariile morbide pentru clientii sai,fiindca Othilia nu merita ca geniul lui,talentul sau in ale omuciderii sa fie folosit pe ea. Ii dovedise asta,brusc.
'' Si pentru mine conteaza,domnisoara Ross,daca nu ati observat. Vorbesti de batranete? Femeie,am 31 de ani si sunt singur. O sa spui acum ca ii am pe Malfoy,ei bine,ii am pe naiba pentru ca ei nu sunt familia mea. M-am atasat de tine crezand ca o pot lua de la capat dar acum tu vii cu ... asta.''
Si parca prima optiune era mai draguta acum,mai potrivita.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: sign your name across my heart - by Kurt F. Malfoy - 16 Apr 2012, 17:18
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|