|
sign your name across my heart
|
16 Apr 2012, 17:49
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Se duse in spatele ei,imbratisand-o din spate,cu bratele incolacite in jurul taliei,sprijinindu-si barbia de umarul ei drept in timp ce inhala adanc in plamani parfumul ei ametitor. Tinea enorm la Othilia si parca se vedea pe el in clipa in care ii pusese pe masa tot adevarul despre el,doar ca el nu avusese nici un fel de retinere,pentru ca spre deosebire de ea,Kurt cu regreta nimic din ceea ce era,chiar se mandra cu asta si chiar vroia ca oamenii sa il priveasca si sa il catalogheze pentru cine era,nu pentru cine se prefacea a fi.
'' Uite ce e,Oth. Imi spui daca vrei si daca te simti in stare,orice decizie iei,sunt aici. Inteleg ca ma priveste direct,indiferent in ce consta chestia asta eu raman langa tine,sentimentele mele nu se schimba si te sprijin pana la capat. Daca pot,te ajut,daca nu pot sa te ajut atunci voi face astfel incat sa pot si ducem asta impreuna. Ok?''
O saruta la baza gatului,strangand-o mai aproape de el pentru a simti ca se poate sprijini pe el,si la propriu si la figurat,ca era acolo si ca tinea la ea,poate mai mult decat tinuse la Callysto si Natalie,defapt era sigur ca mai mult decat tinuse la ele. Othilia avea ceva aparte,era varianta lui masculina cu o doza de drama queen plasata acolo unde era nevoie pentru a o face si mai interesanta dar nu intr-un mod penibil. Era...perfecta.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: sign your name across my heart - by Kurt F. Malfoy - 16 Apr 2012, 17:49
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|