|
17 Apr 2012, 22:26
(This post was last modified: 17 Apr 2012, 22:37 by Meghan Wallace.)
|
|
Meghan Wallace
|
RP Posts: 116
Casa: Adult
Galeoni: 140
Animal: Pisica - "Evelline"
|
|
- Eh da, daca tot zisese prostia sa aiba incredere in el trebuia sa faca ceva bine. Daca era singur pe acolo probabil ca si-ar fi riscat viata dar avand in vedere ca tanara roscata era dupa el, ei bine nu putea sa permita sa pateasca ceva. Era total absurd ca ea sa pateasca ceva si el sa iasa teafar. Inghiti in sec si simti aerul rece cum i trece prin parul zburlit si peste gatul cald.
-Bun, daca tot am ajuns aici trebuie sa cautam ceva sa scapam de monstru.Voia sa scape cat mai repede de monstru altfel ar fi simtit ca innebuneste. Nu-i placeau monstrii si nici sa se lupte dar nu-l putea lasa liber prin castel, in cel mai rau caz sa omoare pe cineva. Inghiti in sec si isi muta privirea catre roscata facandu-i cu ochiul ca apoi sa o prinda de mana tragand-o dupa el.
Ajunsera intr-un final intr-o incapere imensa, probabil aia era Camera Secretelor..sau nu. Ofta scurt si incepu sa cerceteze camera cautand ceva carti..sau orice i-ar fi putut ajuta. Se intoarse catre tanara, zicand:
-Ar trebui sa incepi sa cauti cate ceva si sa nu stai degeaba, draga mea! Stiu ca e inevitabil faptul sa nu te uiti la mine, dar trebuie sa ne concentram asupra situatiei. Continua el pufnind in ras si glumind.
![[Image: f29FRaF.gif]](http://i.imgur.com/f29FRaF.gif) .
»It will never, ever, ever be over«
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|