Thread Closed 
The story just began...
18 Apr 2012, 11:43
  • Sincer, nu stia ce sa-i raspunda concret. Nu venise pentru un motiv anume ci pur si simplu sa se relaxeze si sa fie putin singura uneori. Avea nevoie de momente de singuratate desi nu o deranja compania altcuiva niciodata. Momentele ei de singuratate erau rare dar macar existau si se multumea doar cu atat. Isi intoarse privirea catre el, zicand:

- Interesant catel, si eu am unul dar l-am lasat la castel. Continua ea cu un zambet malitios dar cu o voce calda. Nu prea i placea sa-l ia pe Blade cu ea in padure, pentru ca putea deveni usor cina creaturilor de acolo. Nu voia sa-l piarda pe micutul hasky deoarece il avea de cand era pui si cu greu ar accepta situatia ca el sa nu mai fie langa ea.Ofta scurt, continuand:

-Nu am un motiv anume, vin des in padure doar in ideea de a ma relaxa, sau cel putin asa cred uneori caci ajung sa patesc de fiecare data cate ceva. Zise ea pe un ton amuzant cu zambetul pe buze, i placea linistea si sa stie ca poate sa-si adune gandurile fara sa o enerveze cineva. In castel mereu se gasea cate unul sa o deranjeze sau pur si simplu sa-i faca zile fripte enervand-o. Ura acele persoane care veneau doar sa te sacaie.
    -Dar tu?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The story just began... - by Will O'Shea - 17 Apr 2012, 10:24
RE: The story just began... - by Will O'Shea - 18 Apr 2012, 11:33
RE: The story just began... - by Julieta D. Thibault - 18 Apr 2012, 11:43
RE: The story just began... - by Will O'Shea - 25 Apr 2012, 19:11
RE: The story just began... - by Will O'Shea - 06 May 2012, 10:08