|
18 Apr 2012, 11:54
|
|
Aylee L. Lovel
|
RP Posts: 420
Casa: Viperini
Galeoni: 477
Animal: Tigru - "Gloom"
Slujba: Profesor "Aritmație"
|
|
Se simti intoarsa cumva, astfel incat, fara sa isi dea seama cum, ajunse dintr-o data sub Josh. Incepu sa rada, sarutandu-l in momentul cand termina de vorbit. Apoi adopta o fata ganditoare, ca sa se vada ca se gandeste la ce zisese el.
-Hmmm, oare ce pot oferi?
Se ridica si se rasuci, in asa fel incat sa ajunga ea deasupra. Nu era mare fana a pozitilor astea intinse pe spate, dar macar daca stateau asa, sa fie ea deasupra, nu? Se apleca si il saruta din nou, parul ei desfacut formand o perdea in jurul lor. Insa nu il lasa sa se bucure prea mult de momentul acela, caci sar ca arsa si incepu sa caute printrunul dintre bagajele ei.
-Doar nu crezi ca am fugit de acasa asa pur si simplu, nu? Trebuie sa fie ceva de mancare pe aici...
Ultimele cuvinte si le adresase mai mult ei insasi decat lui, dar asta nu mai conta. Dupa cateva momente scoase un strigat invingator, inceand sa rada. Se aseza pe jos, invartindu-si de cateva ori bagheta in aer, facand sa apara sub ea o paturica destul de subtire, numai buna cat sa nu te murdaresti.
-Am niste ciocolata si paine, zise tare mandra de ea. Bunul meu domn, doresti sa ramai si sa cinezi cu mine? intreba pe un ton foarte sobru, de aia reusind sa se abtina sa nu rada.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|