Thread Closed 
I'd do it all again, everything.
18 Apr 2012, 17:19
  • Se gandi la cuvintele scrise pe bucata de hartie, incercand sa le descifreze intelesul ascuns. Se simtea ca si cand era un indiciu mai mult decat suficient pentru ca ele sa descopere ce era in spatele sau; insa nu reuseau, oricat de mult se chinuiau. Nu-i placea senzatia aceea. O facea sa se simta neinsemnata si lipsita de aparare.

Auzi parerea lui Rose si simti cum cuvintele colegei sale o adusera putin mai aproape catre adevar.

- Eu cred ca e vorba despre un obiect din aceasta camera, spuse ea, dand glas gandurilor sale. Ceva puternic... poate asemanator cu Oglinda lui Erised.

Cercetasa ridica din umeri, analizand obiectele din jur. Fiind cuprinsa de atat de multe ganduri, parca vedea totul in ceata, lipsit de control. Isi inchise pentru o clipa ochii, dorindu-si sa reuseasca sa se concentreze.

- Ceva care ar trebui sa arate trecutul, incheie tanara. Ori asta, ori e vorba de ceva abstract; si in directia asta nu am nicio solutie.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'd do it all again, everything. - by Desiree Rose Goth - 18 Apr 2012, 17:19