Thread Closed 
I'd do it all again, everything.
19 Apr 2012, 11:03
  • Un zambet i se contura pe buze la auzul parerii putin incurcate a prietenei sale. Totusi, ea intelesese complet ce dorea Rose sa zica. I se parea o idee interesanta, care avea multe sanse sa fie adevarata.

- Tot ce e posibil, admise ea. Insa ar trebui sa gasim obiectul, apoi sa vedem daca teoriile noastre sunt corecte.

Desiree nu spera sa gaseasca acel lucru prea curand; aproape de fiecare data cand intreprinsese o cautare, se daduse batuta din cauza ca durase prea mult. Nu era prea entuziasmata ca trebuia sa caute prin toata Camera Necesitatii.
    Imi doresc ca acel obiect sa apara. Uitandu-se in jur, descoperi ca nu se intamplase nimic. Camera nu i-a indeplinit dorinta. Se intoarse catre Rose.

- Cred ca magia nu functioneaza asupra acelui obiect, ofta ea. Cel putin, Camera nu ne va da niciun indiciu in legatura cu obiectul.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'd do it all again, everything. - by Desiree Rose Goth - 19 Apr 2012, 11:03