feeling the heartbeat in my mind
19 Apr 2012, 21:51
  • Nick nu fu surprins sa vada ezitarea fetei si miscarea usoara in partea opusa cand se aseza langa ea. Nu era chiar o noutate ca oamenii sa incerce sa se indeparteze de el, sau pur si simplu sa nu se apropie. Respingerea nu era un lucru necunoscut.

Totusi, fata vorbi ca si cum se simtea destul de confortabil, desi corpul ii parea tensionat si ii trimitea mesaje gen nu te apropia, sunt fragila!.
    "Sincer, nu a fost un motiv anume pentru care i-am dat numele Zeus," spuse, ridicand din sprancene. Cainele isi intoarse capul spre el pentru o clipa cand isi auzi numele, insa apoi merse si se aseza la picioarele lor. "Zeus mi-a venit in minte cand l-am vazut si de atunci nu mai raspunde la alt nume."

Stia ca nu era chiar cel mai potrivit nume pentru un caine, insa Zeus mereu fusese multumit. Niciodata nu se gandise sa il schimbe pentru ca era diferit. Atunci cand ai ceva diferit, ar trebui sa te simti norocos.
    Fata ii raspunsese la intrebare si, evident, curiozitatea se intoarse inapoi.

"Sincer, am venit sa ma plimb cu Zeus. Ii place aici. E locul lui preferat," raspunse Nick cu un zambet amuzat in timp ce isi privi cainele cu un aer dragastos. "Sunt Nick," spuse el, dandu-si seama cat de curios era sa ii afle numele fetei. Ii intinse mana, intrebandu-se daca o va lua.

~the only people that interest me are the mad ones~
[Image: tumblr_meh054afBe1qcgzsvo3_250_zpsbce39fa2.gif] [Image: tumblr_meh054afBe1qcgzsvo5_250_zps39225909.gif]
I'm gonna burn for you, you're gonna melt for me

Lexie's clone
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: feeling the heartbeat in my mind - by Will O'Shea - 19 Apr 2012, 21:51