Thread Closed 
revealing the truth II
20 Apr 2012, 10:09
  • Mama ta suna ca o femeie de milioane," spuse ea, ironic. Apoi se corecta: "Mama noastra, vreau sa spun."

Nimic nu era cum isi imaginase Ivy in tot acest timp. Mama ei era secretoasa, iar viperina ura secretele. Erau cele care distrugeau totul intr-o relatie. Apoi, mamei ei ii placea baletul. De fapt, din ce ii spusese Cally, mama ei adora baletul. Se gandi cum ar fi fost sa fie ea obligata sa faca balet. Poate ca atunci ar fi fost si ea una dintre adolescentele alea impotriva parintilor ei. Nu stia prea multe, insa stia sigur ca nu putea sa fie balerina.

Si totusi, parintii lor murisera. Ivy isi dadu seama ca poate era mai bine asa. Ca poate nu i-ar fi placut sa ii cunoasca.
    Apoi, isi dadu seama ca poate ar trebui sa spuna si ea ceva despre trecutul ei.

"Ei bine, eu habar n-am unde m-am nascut. Pana acum ma chema doar Ivy Allison, nu aveam nume de familie." Isi dadu dintr-o data seama ca acum o chema Ivy Allison Thibault, ceea ce suna tare, asa ca zambi.
    "Am fost crescuta la un orfelinat din Londra. Mi-am facut priteni acolo, cu care dormeam in camera, si mancam impreuna. In general, o viata fericita, pentru ca probabil mama noastra a ales sa nu ma duca la cel mai darapanat orfelinat din tara, asa ca am avut mancare si haine din belsug. Una dintre ingrijitoare era un Non si mi-a vazut talentul de vrajtoare, asa ca m-a inscris la Hogwarts. Aici a fost mai greu cu banii, din cauza faptului ca nu aveam nici un cnut macar. A trebuit sa schimb cativa bani Incuiati in bani vrajitorest, ceea ce a durat o vreme. In fine, am reusit sa-mi iau cartile si ce mai aveam nevoie si iata-ma." sfarsi Ivy.

Se uita la sora ei, intrebandu-se la ce se gandea ea in acel moment.

i'll stop at nothing to achieve freedom
[Image: sig_zpsq7yanydg.png]
“Life doesn't stop for anybody.”

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
revealing the truth II - by Isolde du Maurier - 08 Apr 2012, 16:56
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 08 Apr 2012, 17:25
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 20 Apr 2012, 10:09
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 19 May 2012, 14:56
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 20 May 2012, 20:00
RE: revealing the truth II - by Ivy Thibault - 20 May 2012, 20:37