feeling the heartbeat in my mind
20 Apr 2012, 23:18
  • Inca uitandu-se la caine, reusi sa isi intipareasca pe fata un suras aproape sters. Isi aminti cat de insistent ii ceruse mamei sale macar o pisica. Dar nu si nu, un caine nu e potrivit pentru un vrajitor. Doar o bufnita amarata, impiedicata si nataroaica, care iti scotea ochii mai repede, decat sa-ti ia scrisorile. Oftand, se intoarse spre barbat, dandu-si seama ca nu avea de ce se teme.

Eu sunt Callysto", raspunse ea, apucandu-i mana si strangand-o ceva mai mult decat se obisnuia. Simti un fior ciudat care o strabatu, si aproape ca se intreba ce se intampla, insa reusi sa se abtina sa faca altceva.

"Imi place cainele tau, e foarte cuminte. Mereu mi-am dorit unul", continua ea, retragandu-si cu grija mana si mangaind animalul.

Simti cum tacerea care abia se lasase nu era de bun augur, si se gandi la ceva prin care ar fi putut sa o indeparteze. Nu ii veni nimic in minte, asa ca alese primele cuvinte care isi facura loc:

"Iti place sa zbori?"

Privi inspre matura ei, asezata la cativa pasi de ea, un Nimbus 2000, perfecta pentru ea.

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: feeling the heartbeat in my mind - by Isolde du Maurier - 20 Apr 2012, 23:18