Admitere 2012
|
21 Apr 2012, 17:51
|||
|
|||
Cand am citit liceu de arta,am zis ''wow,fetele astea vor sa se lupte cu morile de vant''. Pentru ca lumea nu prea pune pret pe artisti in ziua de azi. Cand am vazut ca ati scris arhitectura,totusi,mi s-a smuls un zambet. Arhitectura era arta,dar se face la un nivel complex,face partea din viata noastra de zi cu zi. Doar ca nu suntem atenti la ea.
In fine,ce vreau eu sa va zic este ca personal cunosc arhitecti si persoane care acum se pregatesc sa termine la Arhitectura si sunt adevarate genii. Trebuie sa invatati si sa puneti suflet. Daca asta e ceea ce va doriti,suta in suta,atunci o sa reusiti. Personal vreau sa dau la profil de real,mate-info engleza intensiv mai exact. Urmez acest profil ca masura preventiva pentru ca pe viitor vreau sa fac doua facultati. Facultatea de Matematica si Informatica si UNATC,sectia regie. Prima, va veni ca masura preventiva,care sa imi aduca un post mai calumea. A doua o voi urma de placere,din tot sufletul. Vom vedea pe care o voi alege,mai e pana atunci,oricum. ~Kill someone before that someone becomes a threatning ![]() ![]() ''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…'' |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
2012 Bye - Welcome 2013 | Irine Wagner | 8 | 2,666 |
05 Jan 2013, 11:41 Last Post: Ada McNair |
|
Admitere 2010 | Lyra Dust | 56 | 13,439 |
13 Jun 2011, 20:59 Last Post: Isabella River |
|
2012-Schimbarea polilor magnetici | Iseult Cromwell | 15 | 4,450 |