Thread Closed 
I'd do it all again, everything.
22 Apr 2012, 18:53
Soimeanca oftase descurajata, insa totusi nu avea de gand sa se lase batuta si stia ca nici Desiree nu va face acest lucru, oricat de mult le-ar lua sa caute in aceasta incapere. Dupa teoriile lor ar putea fi , cel mai probabil, o oglinda. "Ce facem? Va fi mult mai putin posibil sa o gasim, dar nu am de gand sa renunt si la cat te cunosc stiu ca nici tu nu o vei face, nu-i asa?" . Se uitase catre Cercetasa si desi nu rostise nimic stia ca era de acord cu ea. Inchise ochii gandindu-se ce ar putea sa faca. Da! Tipic! Daca nu putea folosi magia, avea de gand sa cotrobaie prin incapere oricat era necesar pana va ajunge la acel obiect. Se uitase catre fata facandu-i semn sa o ajute. Daca actionau amandoua probabil aveau sa il gaseasca mai repede. Dupa cateva minute facuse o pauza incercand sa gandeasca logic, dar nu aveau niciun indiciu in afara de banuiala lor a cam ce era obiectul. "Unde anume am putea cauta? Este absolut imensaaaa camera asta, iar ea .. ascunde atatea secrete in ea." , suspinase Rosalie in timp ce vorbea.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'd do it all again, everything. - by Rosalie Vivienne Alden - 22 Apr 2012, 18:53