Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
my favourite game
23 Apr 2012, 15:41
  • Ii auzi cuvintele cu privire la sora-sa si ramase masca. Deci il intreba despre Oddy acum,huh? Buun,trebuia sa ii raspunda sincer asa ca isi puse un picior unul peste altul,in stilul american,cu glezna stanga peste genunchiu drept si genunchiul stang indoit puternic,spatele fiindu-i lipit de scaunul si mainile la piept. El o numea ''pozitia de stat a Inchizitorului'' pentru ca parca interoga pe cineva,dand sentinte cu moartea.

''Odds? Pfuai,da,e sor-mea. Si inafara de a ma imbata alaturi de ea si a vorbi tampenii,ori sa ne luam la palmuiala fara nici un motiv,jur ca nu-mi foloseste la nimic. Daca ar trebui sa aleg intre ea si televiziunea prin cablu,cu abonament nelimitat si ieftin,tu ce crezi ca as alege?''

Sora-sa si familia Malfoy erau ok,asta fiindca fusese oarecum adoptat,cei doi avand doar aceeasi mama,dar tati diferiti. Si-i multumea sfantului pentru asta fiindca nu stia cum s-ar fi descurcat daca ar fi aratat precum Victor Malfoy. Adica 50 la suta din succesul sau in viata se datorase felului in care arata si felului in care stiuse sa isi exploateze acel charm malefico-atractiv,extrem de unic. Acum se parea ca incerca sa faca la fel,sa se bage pe sub pielea oamenilor.

'' Jur ca esti de la Ochi-de-Soim.Nu intreba de unde stiu. Stiu.'' apoi dupa cateva clipe ''Fie,sunt Clarvazator.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
my favourite game - by Kurt F. Malfoy - 26 Mar 2012, 16:10
RE: my favourite game - by Kurt F. Malfoy - 20 Apr 2012, 17:35
RE: my favourite game - by Kurt F. Malfoy - 23 Apr 2012, 15:41
RE: my favourite game - by Kurt F. Malfoy - 24 Apr 2012, 16:11
RE: my favourite game - by Kurt F. Malfoy - 02 May 2012, 19:17