Thread Closed 
Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 1.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
happiness is nothing unless shared
23 Apr 2012, 18:04
  • O privi si isi lipi fruntea de a ei,prinzandu-i si incheieturile. Pentru cei din jur era un contact fizic excesiv,pentru ei era ceva normal. Erau unul si acelasi,uniti printr-o legatura mistica,magica,inexplicabila. Sangele curgea in aceeasi cantitate prin vene,in acelasi ritm. Simtea asta. Si simtea si zbuciumul interior al tinerei. Asa ca incerca sa isi apropie buzele de urechea ei,pentru ca doar ea sa-l auda:

'' Nu incerca sa porti o masca,Ivy. Si nu ma face sa intru in mintea ta,cand propria mea minte e distrusa. Ti-am promis ca nu voi folosi acest dar al meu si chiar daca nu il folosesc pe acesta,citindu-ti mintea,o previziune tot voi avea. Asa ca spune-mi ce se intampla!''

Inca nu putea uita cat de mult tinea la ea si ca intr-o perioada o dorise ca pe o femeie,ca pe iubita lui,cu care sa isi imparte patul si buzele in saruturi fierbinti. Acum era doar sora lui,mai apropiata decat Odette. Era a doua cea mai importanta persoana din viata lui pentru ca ea nu cerea nimic si ii accepta orice,fara a incerca sa-l schimbe. Si pentru ca se nascusera sub aceeasi stea. Oare cate vieti traisera impreuna?Oare in alta viata fusesera mai mult de atat? Oare atunci ea se nascuse din el si invers? Oare se unisera candva,trupeste? Nici nu vroia sa stie,caci acum o avea pe Ivy din prezent,atat de potrivita pentru ce vroia el.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: happiness is nothing unless shared - by Kurt F. Malfoy - 23 Apr 2012, 18:04