|
Thread Rating:
- 3 Vote(s) - 1.67 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
happiness is nothing unless shared
|
24 Apr 2012, 18:00
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O prinse de mana si o scoase afara din bar,nu inainte de a plati consumatia,cu cativa galeoni. Iesirea lor neasteptata nu avea sa atraga atentia nimanui mai ales ca ii vazusera imbratisati iar acum tot ce se puteau teme ca avea sa se intample erau cateva barfe dar oricum oamenii aceia nu-i cunosteau atat de bine. Poate doar dupa chip,dar uneori el si Ivy isi uitau propriile nume,mai ales cand participau la intrunirile Devoratorilor.
O scoase pe o straduta laturalnica,undeva in intuneric si,dupa ce se asigura ca nu ii aude nimeni,ii spuse pe un ton care trada ingrijorarea:
'' Am avut o previziune. Imi este interzis sa schimb viitorul dar ce nu fac eu din dragoste pentru mica mea Ivy? Ma rog,in seara asta amandoi trebuia sa sfarsim ucisi. Nu e prea tarziu sa se adevereasca acele lucruri,totusi.''
O stranse mai aproape de corpul lui,observand inca o data cat de mica era in comparatie cu el. Isi infasura bratul in jurul ei,fiind acum practic lipiti iar Kurt se pregati sa se transforme in scut uman pentru ea,daca ar fi fost nevoie.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Messages In This Thread |
RE: happiness is nothing unless shared - by Kurt F. Malfoy - 24 Apr 2012, 18:00
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|