Thread Closed 
born for blood,born from fire
27 Apr 2012, 16:33
  • Ii asculta discursul fara sa-i pese prea mult apoi ii zambi,intrebandu-se daca fata asta citea prea multe carti despre bine si rau. Caci si-ar fi dat seama,imediat ce si-ar fi ridicat ochii din paginile carti,ca binele nu invinge intotdeauna. El reprezenta raul,era un Rea-Credinta,asta era scopul lui. Sa zguduie lumea vrajitoreasca si sa pastreze traditia: impurii sa fie alergati precum cei care au ciuma.

'' Cine a spus ca nu sufar? Si cine te opreste s-o faci? Oh,nu incepe acum cu '' nu vreau sa ma cobor la mintea ta,sunt mai buna decat tine.'' Nu esti. Eu te-as putea ucide aici si acum,fara remuscari. Am trecut de stadiul asta. Tu,pe de alta parte esti doar o pustoaica guraliva. Si nimeni nu s-a uitat urat la tine sau ti-a zis ceva de rau. Daca te consideri un nimic,e problema ta. Nu inseamna ca te consider si eu astfel.''

Juca rolul vizitatorului surprins de atitudinea acelui copil. Juca rolul unui vrajitor iubitor de sange-mali,surprins de faptul ca fusese atacat si amenintat si care acum incerca sa scape din situatie. Juca teatru foarte bine,purta masti iar acum masca inocentei si cea a dezinteresului ii acopereau chipul. '' Bun,deci te-ai calmat?''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: born for blood,born from fire - by Kurt F. Malfoy - 27 Apr 2012, 16:33