Thread Closed 
The story just began...
28 Apr 2012, 19:07
  • Da, probabil ca era ciudat ca ea sa vina singura prin padure, dar era singurul loc care o linistea cu adevarat si nu stia de ce. I placea sa simta aerul rece cum batea pe gatul ei alb si cald, sau sa priveasca luna cum era asa sfanta si clara pe cer. Isi dadu o mana prin buclele roscate si ofta scurt, cand observa ca incepe sa ploua incet.

Nu avea nimic impotriva cu ploaia, doar ca ura fazele cand ajungea uda leoarca si toata lumea o lua la intrebari. Dadu absenta din umeri si isi ridica privirea catre baiat, zicand:
    - Mie mi se pare un loc potrivit sa te relaxezi, bine nu pentru cei slabi de inima... dar pentru mine e perfect. Bine, cu exceptie cazurile in care sunt prinsa desi nu s-a intamplat pana acum. Continua ea cu un zambet malitios in coltul gurii, dar totusi cu o voce calda.

Isi muta privirea in fiecare parte auzind cate un zgomot, probabil erau animalele din padure care ca deobicei vanau. Ofta scurt asezandu-se pe o buturuga de acolo, si analizandu-l pe tanar din cap pana in picioare la fel ca si pe Zeus.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The story just began... - by Will O'Shea - 17 Apr 2012, 10:24
RE: The story just began... - by Will O'Shea - 18 Apr 2012, 11:33
RE: The story just began... - by Will O'Shea - 25 Apr 2012, 19:11
RE: The story just began... - by Julieta D. Thibault - 28 Apr 2012, 19:07
RE: The story just began... - by Will O'Shea - 06 May 2012, 10:08
RE: The story just began... - by Will O'Shea - 13 May 2012, 20:34