Thread Closed 
born for blood,born from fire
29 Apr 2012, 13:37 (This post was last modified: 29 Apr 2012, 13:38 by Freyja Maegan Guðríðr.)
  • Ramase calma, fiindca isi dadu seama ca nu avea rost. El ramasese la fel pentru ea, neinsemnat. Avusese dreptate sa nu-i placa, si nu fiindca era prea infumurat sau arogant. Nu, caci in definitiv, asa era si ea. Se mandrea ca era viperina, indiferent de sangele ei impur.

"Domnule Malfoy, imi pare rau pentru cum v-am tratat, ura mea pentru viperinii aroganti m-a facut sa reactionez asa. Totusi, nu sunt asa de necivilizata precum par. Am stat prea mult printre dragoni si probabil ca mi-am cam uitat manierele. Singurul lucru care m-a facut sa actionez asa a fost tonul pe care l-ati folosit dupa ce v-am spus originile sangelui meu. Apropo, sunt o viperina. Jobenul mi-a spus ca nu a mai vazut in viata lui o sange-mal atat de vipera. Sper ca v-ati dat seama de asta, in ciuda nesabuintei mele. Sunt prea impulsiva."

Facu o pauza, zambind cu rautate. Vorbise mult, dar nu pentru a se scuza, caci nu avea de cand sa faca asta, ci pentur a-i arata ca el si toti sange-purii erau de vina pentru comportamentul ei.

"Apropo, nu suntem egali in materie de experienta in domeniul magiei, la asta m-am referit.Daca as vrea sa va ucid nu mi-as pune pielea la bataie, v-as da pe mana dragonilor, care ma asculta mai ceva ca pe seful lor. Dar va crut de data asta"

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: born for blood,born from fire - by Freyja Maegan Guðríðr - 29 Apr 2012, 13:37