Thread Closed 
Dezbatere elevi (IV) - Partea B
29 Apr 2012, 22:41
  • Cred ca o sa fac o mica lista cu lucrurile care mi s-au parut a fi nepotrivite. ( Si nu o sa vorbesc despre cum ca mortile din carti ar fi aiurea pentru ca mi se pare inutil. Nu le-as schimba, sincer Finna)

So, ce as schimba:

- Finalul seriei. Pentru ca.. ei, bine, toata lumea se astepta la un final fericit ( trecand peste mortile celorlalte personaje, da, e happy ending..). Nu spun ca nu a fost un final potrivit, but.. as fi vrut ceva care sa aiba mai mult impact asupra cititorului.

- Faptul ca Voldemort l-a putut omori de atatea ori pe Harry, dar in schimb.. facea orice altceva in afara de asta. Dupa 13-14 ani in care Cap de Mort si-a dorit moartea lui Harry, el a pus pe primul loc discursurile, conversatiile cu Devoratorii, etc. in fata mortii lui Harry. In fine, in sapte carti si-a facut curaj ca mai intai sa-l omoare pe Harry, si pe urma sa vina cu discursurile ( chiar daca nu a fost o moarte adevarata Finna). A fost mult noroc chior pentru Harry ( sau deus ex machina, cum se spune acum la situatiile de genul asta).

- In cartea a cincea, Sirius i-a dat lui Harry oglinda pentru a comunica cu el cand era ceva urgent. Nu prea inteleg de ce Harry a folosit semineele ca sa vorbeasca cu el daca avea asta. Trecand peste faptul ca oglinda s-a dovedit folositoare pana la urma, cand a gasit-o Aberforth.. nu mi se pare verosimila explicatia ca Harry pur si simplu a uitat de oglinda. My opinion.

- Relatia lui Cho cu Harry. Sau, cel putin, personalitatea lui Cho. La un moment dat, ea era putin cam insuportabila.

- In cartea a IV-a , Harry ar fi putut dovedi ca spunea adevarul cu ajutorul Pensivului. Cu amintirile extrase din noaptea din cimitir. Totusi, daca s-ar fi intamplat asta, nu ar fi existat majoritatea intamplarilor din cartea a cincea..

- Cum au putut trece Harry, Ron si Hermione atat de usor de toate obstacolele acelea de dinaintea Oglinzii lui Erised cand erau abia in anul I? Totul s-a intamplat atat de repede si a fost mult prea simplu.

- Ginny si Harry. Mi-au placut de ei impreuna, dar felul in care Harry s-a indragostit de ea, dupa ce cativa ani a ignorat-o.. a fost un pic cam ciudat. Relatia lor a inceput intr-un fel cand Harry a salvat-o pe Ginny din Camera Secretelor , si pe urma.. pauza. Ginny nu a aparut prea mult prin cartile 3-4, ba chiar aproape deloc. Niste "relationship building" nu ar fi stricat.

Revin mai tarziu daca-mi mai amintesc ceva.. Oh, si sper sa mai veniti cu ceva pe care o sa pot dezbate.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Dezbatere elevi (IV) - Partea B - by Desiree Rose Goth - 29 Apr 2012, 22:41

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dezbatere elevi (V) Isabella River 4 2,219 27 Oct 2012, 21:17
Last Post: Isabella River
  Dezbatere Adulti (V) Isabella River 0 1,364 26 Oct 2012, 19:36
Last Post: Isabella River
  Dezbatere elevi (IV) - Partea A Isabella River 16 3,746 30 Apr 2012, 15:00