|
Dezbatere elevi (IV) - Partea B
|
29 Apr 2012, 22:41
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Cred ca o sa fac o mica lista cu lucrurile care mi s-au parut a fi nepotrivite. ( Si nu o sa vorbesc despre cum ca mortile din carti ar fi aiurea pentru ca mi se pare inutil. Nu le-as schimba, sincer
)
So, ce as schimba:
- Finalul seriei. Pentru ca.. ei, bine, toata lumea se astepta la un final fericit ( trecand peste mortile celorlalte personaje, da, e happy ending..). Nu spun ca nu a fost un final potrivit, but.. as fi vrut ceva care sa aiba mai mult impact asupra cititorului.
- Faptul ca Voldemort l-a putut omori de atatea ori pe Harry, dar in schimb.. facea orice altceva in afara de asta. Dupa 13-14 ani in care Cap de Mort si-a dorit moartea lui Harry, el a pus pe primul loc discursurile, conversatiile cu Devoratorii, etc. in fata mortii lui Harry. In fine, in sapte carti si-a facut curaj ca mai intai sa-l omoare pe Harry, si pe urma sa vina cu discursurile ( chiar daca nu a fost o moarte adevarata ). A fost mult noroc chior pentru Harry ( sau deus ex machina, cum se spune acum la situatiile de genul asta).
- In cartea a cincea, Sirius i-a dat lui Harry oglinda pentru a comunica cu el cand era ceva urgent. Nu prea inteleg de ce Harry a folosit semineele ca sa vorbeasca cu el daca avea asta. Trecand peste faptul ca oglinda s-a dovedit folositoare pana la urma, cand a gasit-o Aberforth.. nu mi se pare verosimila explicatia ca Harry pur si simplu a uitat de oglinda. My opinion.
- Relatia lui Cho cu Harry. Sau, cel putin, personalitatea lui Cho. La un moment dat, ea era putin cam insuportabila.
- In cartea a IV-a , Harry ar fi putut dovedi ca spunea adevarul cu ajutorul Pensivului. Cu amintirile extrase din noaptea din cimitir. Totusi, daca s-ar fi intamplat asta, nu ar fi existat majoritatea intamplarilor din cartea a cincea..
- Cum au putut trece Harry, Ron si Hermione atat de usor de toate obstacolele acelea de dinaintea Oglinzii lui Erised cand erau abia in anul I? Totul s-a intamplat atat de repede si a fost mult prea simplu.
- Ginny si Harry. Mi-au placut de ei impreuna, dar felul in care Harry s-a indragostit de ea, dupa ce cativa ani a ignorat-o.. a fost un pic cam ciudat. Relatia lor a inceput intr-un fel cand Harry a salvat-o pe Ginny din Camera Secretelor , si pe urma.. pauza. Ginny nu a aparut prea mult prin cartile 3-4, ba chiar aproape deloc. Niste "relationship building" nu ar fi stricat.
Revin mai tarziu daca-mi mai amintesc ceva.. Oh, si sper sa mai veniti cu ceva pe care o sa pot dezbate.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Possibly Related Threads… |
Thread |
Author |
Replies |
Views |
Last Post |
|
Dezbatere elevi (V) |
Isabella River |