Thread Closed 
born for blood,born from fire
29 Apr 2012, 22:46
  • Zambi cu rautate la spusele lui, simtind ca nu era adevarat. De fapt, stia asta. Jobenul nu mintea, si nu se insela, insa el da, el putea s-o faca. Si presupunea ca o facea atat de des, incat nici el nu mai stia cand spunea adevarul.

"Minti. Simt asta. Esti in stare sa pui suflet si sa faci lucruri cu pasiune, asta nu inseamna ca ai sange de reptila. Esti un viperin, da, dar nu atat de rau. Incep sa te plac, pana la urma, Malfoy. Nu esti viperinul tipic, dar esti agreabil. Ar trebui sa te simti special, eu nu agreez multa lume in jurul meu. Hai sa vedem dragonii aia, ok?" intreba ea senina, intinzandu-i mana in semn de pace.

Isi aduse aminte de sortarea ei, de cat de nelinistita si emotionata fusese. Cum palaria veche ii atinse parul, si statuse cate minute lungi pe ganduri. 'Fetito, esti ceva ce rar am mai intalnit. O sange-impura, dar ai calitati atat de deosebite. Nici nu stiu unde sa te repartizez. Esti indrazneata ca Godric Cercetas, loiala ca Helga Astropuf, agera la minte ca Rowena Ochi-de-Soim, si vicleana ca Salazar Viperin. Si totusi...esti si mai speciala ca ei...Da, cred ca la viperini iti e locul. Esti cea mai vipera sange-mal pe care am intalnit-o. Viperini, viperini, viperina mica ce esti. VIPERINI', strigase el, si ea se ridica tematoare, uitandu-se la masa cu elevi purtand mandri insemnele viperinilor.

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: born for blood,born from fire - by Freyja Maegan Guðríðr - 29 Apr 2012, 22:46