Thread Closed 
Dezbatere elevi (IV) - Partea B
29 Apr 2012, 22:57
Hmm, cartile sunt foarte bune, chiar daca la inceput par foarte simplu de citit si copilaroase Thinking Probabil ca pe atunci nu dorea chiar sa duca actiunea la asemenea standarde, eu stiu Thinking

Quote:- Finalul seriei. Pentru ca.. ei, bine, toata lumea se astepta la un final fericit ( trecand peste mortile celorlalte personaje, da, e happy ending..). Nu spun ca nu a fost un final potrivit, but.. as fi vrut ceva care sa aiba mai mult impact asupra cititorului.

De acord, chiar ma gandeam zilele trecute, cand a zis o colega ca ii plac cartile cu final neasteptat, ce s-ar fi intamplat daca aveam alt ending la serie. I mean, toata lumea se astepta ca binele sa triumfe si blabla, insa a fost mult prea...epic. Foarte previzibil, si chiar daca JK. a facut-o pentru copii, or smth else, totusi...putea mai mult, zic eu, la cata imaginatie a avut Thinking

Un alt lucru pe care l-as schimba e Ron. Da, stiu, e amuzant, haios si blabla, insa devine absolut INSUPORTABIL in ultima carte. I mean, ii era foame, ok, era obosit si avea o mana bleaga, but...nu s-a comportat niciodata asa de urat cu Harry, in afara de cartea a IV-a. De ce tocmai atunci a ales sa faca asta? God, prea ciudat Thinking

Pff, Dumbledore. A murit prea repede, nu i-a zis lui Harry absolut nimic despre misiunea lui, l-a lasat, ca sa zic asa, in copac, si copacul in are. Era inteligent, oare chiar nu putea anticipa toate astea? Stiu ca l-a lasat pe erou sa descopere toate and stuff, insa un pic de ajutor nu strica...

Quote:- Cum au putut trece Harry, Ron si Hermione atat de usor de toate obstacolele acelea de dinaintea Oglinzii lui Erised cand erau abia in anul I? Totul s-a intamplat atat de repede si a fost mult prea simplu.

Again, you're right. Totusi, cartea I a fost scrisa doar asa, nu cred ca a fost ceva foarte serios, si chiar daca putea sa extinda mai mult actiunea, sau nu stiu, altele, era totusi pe copii, si pe acestia nu i-a deranjat foarte mult, cred eu Finna

Trecand peste primele carti, care na, sunt putin cam slabe d.p.d.v. al tehnicii de scris, se putea pune accent mai mult pe gandurile si sentimentele personajelor. Uneori eu nu-mi dadeam prea mult seama de ceea ce simteau ele pe acolo, chiar daca mai spunea JK din cand in cand cate ceva...Thinking

Ok, cam atat, daca imi mai amintesc, mai scriu ^^

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Dezbatere elevi (IV) - Partea B - by Freyja Maegan Guðríðr - 29 Apr 2012, 22:57

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dezbatere elevi (V) Isabella River 4 2,357 27 Oct 2012, 21:17
Last Post: Isabella River
  Dezbatere Adulti (V) Isabella River 0 1,428 26 Oct 2012, 19:36
  Dezbatere elevi (IV) - Partea A Isabella River 16 4,132 30 Apr 2012, 15:00
  Dezbatere elevi (III) Partea A Isabella River 7 2,397 26 Feb 2012, 14:51
  Dezbatere elevi (III) Partea B Kennya Allen 5 2,470 26 Feb 2012, 14:51