Dezbatere elevi (IV) - Partea B
|
29 Apr 2012, 22:57
|||
|
|||
Hmm, cartile sunt foarte bune, chiar daca la inceput par foarte simplu de citit si copilaroase
![]() ![]() Quote:- Finalul seriei. Pentru ca.. ei, bine, toata lumea se astepta la un final fericit ( trecand peste mortile celorlalte personaje, da, e happy ending..). Nu spun ca nu a fost un final potrivit, but.. as fi vrut ceva care sa aiba mai mult impact asupra cititorului. De acord, chiar ma gandeam zilele trecute, cand a zis o colega ca ii plac cartile cu final neasteptat, ce s-ar fi intamplat daca aveam alt ending la serie. I mean, toata lumea se astepta ca binele sa triumfe si blabla, insa a fost mult prea...epic. Foarte previzibil, si chiar daca JK. a facut-o pentru copii, or smth else, totusi...putea mai mult, zic eu, la cata imaginatie a avut ![]() Un alt lucru pe care l-as schimba e Ron. Da, stiu, e amuzant, haios si blabla, insa devine absolut INSUPORTABIL in ultima carte. I mean, ii era foame, ok, era obosit si avea o mana bleaga, but...nu s-a comportat niciodata asa de urat cu Harry, in afara de cartea a IV-a. De ce tocmai atunci a ales sa faca asta? God, prea ciudat ![]() Pff, Dumbledore. A murit prea repede, nu i-a zis lui Harry absolut nimic despre misiunea lui, l-a lasat, ca sa zic asa, in copac, si copacul in are. Era inteligent, oare chiar nu putea anticipa toate astea? Stiu ca l-a lasat pe erou sa descopere toate and stuff, insa un pic de ajutor nu strica... Quote:- Cum au putut trece Harry, Ron si Hermione atat de usor de toate obstacolele acelea de dinaintea Oglinzii lui Erised cand erau abia in anul I? Totul s-a intamplat atat de repede si a fost mult prea simplu. Again, you're right. Totusi, cartea I a fost scrisa doar asa, nu cred ca a fost ceva foarte serios, si chiar daca putea sa extinda mai mult actiunea, sau nu stiu, altele, era totusi pe copii, si pe acestia nu i-a deranjat foarte mult, cred eu ![]() Trecand peste primele carti, care na, sunt putin cam slabe d.p.d.v. al tehnicii de scris, se putea pune accent mai mult pe gandurile si sentimentele personajelor. Uneori eu nu-mi dadeam prea mult seama de ceea ce simteau ele pe acolo, chiar daca mai spunea JK din cand in cand cate ceva... ![]() Ok, cam atat, daca imi mai amintesc, mai scriu ^^ i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![]() ![]() i am SELFISH, i'm UNKIND ~Proud Holy Bitches leader ![]() Who's your daddy now? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dezbatere elevi (V) | Isabella River | 4 | 2,357 |
27 Oct 2012, 21:17 Last Post: Isabella River |
|
Dezbatere Adulti (V) | Isabella River | 0 | 1,428 |
26 Oct 2012, 19:36 Last Post: Isabella River |
|
Dezbatere elevi (IV) - Partea A | Isabella River | 16 | 4,132 |