Thread Closed 
Dezbatere elevi (IV) - Partea B
29 Apr 2012, 23:30 (This post was last modified: 29 Apr 2012, 23:33 by Luciana E. Flamel.)
Asa e... pe cat e de frumos epilogul dupa 19 ani pe atat e de enervant. Un buluc de informatii aruncat de-odata. Apoi apar informatii pe wikia cum ca George cu Angelina... si copii lor etc. Preferam un capitol intreg dragut nu niste articole online care sa spulbere povestea. Deranjant e ca acum ni se ofera "date in plus" pe Pottermore. <<Don't you say?!.. Nici nu am rabdare sa le citesc nu are acelasi farmec. Autoarea trebuia sa se gandeasca la asta in timp ce scria cartile- nu ne suparam nici noi cu data in plus in carti . e ca si cum ai vrea sa faci o prajitura cu niste umplutura ramasa de la tort pe care incerci sa "o lungesti"

Daca imi pare de ceva rau din toata cartea e ca a murit Fred. E culmea umorului negru. Am inteles, Lupin si sotia lui au murit pentru a aminti de copii ramasi fara parinti in timpul razboiului, Mad-eye...era batran and so one...dar nu Fred. Finna)

(29 Apr 2012, 22:41)Desiree Rose Goth Wrote:
  • - In cartea a IV-a , Harry ar fi putut dovedi ca spunea adevarul cu ajutorul Pensivului. Cu amintirile extrase din noaptea din cimitir. Totusi, daca s-ar fi intamplat asta, nu ar fi existat majoritatea intamplarilor din cartea a cincea..
Eu nu cred ca Dumbledore dezvaluia oricui secretul pensivului sau. Asa...iti dai seama ca ministerul se folosea la mai multe de el. In plus era ceva... care ,cum contesta reintoarcerea Lordului intunecat: treci cu capul in pensiv :|. Asta e asa... ca sa iau apararea cartii insa, spre exemplu: felix felicis ... lordul vodemort putea sa ia de oriunde lejer acea potiune sa devina cel mai norocos om din lume astfel avea sa-i reuseasca planul de a-l omora pe harry. Sau Dumbledore putea bea...si sa mearga sa-l infrunte in perioada sa de glorie.Time turner-ul putea fi folosit la... la orice. Puteau chiar sa impiedice toate crimele lui Cap de mort, insa el e folosit sa salveze un hipogrif :|

Nu imi vine sa cred ca am afirmat toate astea. Finna Imi e rusine de mine. Ma simt atat de... muggle.

[Image: cute-dog-fuck-that-girl-girl-photography-129758.jpg]
~~ 'Yesterday is history, tomorrow is a mystery but today is a gift, that's why we call it the present.'
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Dezbatere elevi (IV) - Partea B - by Luciana E. Flamel - 29 Apr 2012, 23:30

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dezbatere elevi (V) Isabella River 4 2,219 27 Oct 2012, 21:17
Last Post: Isabella River
  Dezbatere Adulti (V) Isabella River 0 1,364 26 Oct 2012, 19:36
  Dezbatere elevi (IV) - Partea A Isabella River 16 3,744 30 Apr 2012, 15:00