|
Dezbatere elevi (IV) - Partea B
|
30 Apr 2012, 11:05
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Casa: Viperini
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
- Sunt de acord cu majoritatea lucrurilor spuse pe aici.
Finalul a fost destul de sec daca te gandesti putin la ce s-ar fi putut face cu o imaginatie atat de bogata ca a autoarei si mi-ar fi placut ceva mai neobisnuit si mie, ceva sa nu implice direct un happy ending si gata, s-a terminat povestea. Desi parerea mea e ca asa-zisa moarte a lui Harry a fost inspirata si a facut finalul mai interesant. Cat timp Harry era cu Dumbledore, majoritatea lucrurilor puse sub semnul intrebarii erau explicate.
Mortile mi se par perfecte (asta a sunat ciudat :-s). Vreau sa spun ca toate personajele care au murit au avut un efect asupra mea, au adus acea melancolie, a facut tot sfarsitul sa para mai tragic. Sfarsitul a fost destul de dezamagitor insa fara mortile din lupta, intamplarile ar fi fost de-a dreptul trase de par. Si nu ar fi fost acelasi lucru sa moara George. Nu stiu daca autoarea intentionat l-a facut pe Fred mai pe gustul cititorilor, mai amuzant si mai "prezent", daca pot sa spun asa decat George, insa mie asa mi s-a parut mereu. Dupa cum am spus, daca ar fi murit George nu ar fi fost acelasi lucru.
Ron avea Horcruxul la gat, nu stiu daca exemplul dat de India e chiar bun. Adica, mie personal nu mi-a placut in mod special personajul lui Ron in nicio carte, desi a fost mereu prezent si nu pot sa spun ca nu era un personaj reusit. Insa in cartea a VII-a, Ron plecase din cauza efectului Horcruxului asupra lui. Fusese mult mai irascibil decat ceilalti pentru ca de obicei avea acea personalitate mai suparacioasa dupa parerea mea. Ca si in anul IV.
Chestia cu Felix Felicis, pensivul si alea, nu stiu, ar fi fost ciudat sa le foloseasca si gata, sa se termine, La urma urmei, JK trebuia sa gaseasca drumul cel mai greu si intortocheat pentru a ne starni interesul si a fi ceva mai interesant. Poate ca unii spun ca atunci de ce a mai inventat si chestiile alea? Insa daca nu ar fi facut-o, multe momente din carti nu ar fi fost posibil de realizat.
Deci nu cred ca as schimba alte lucruri, decat cele spuse deja. Sunt de acord (si eu) cu Dess.
OFF: ce ciudat arata un singur emoticon in atata scris :]]]]]
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
Messages In This Thread |
RE: Dezbatere elevi (IV) - Partea B - by Lexie Stryder - 30 Apr 2012, 11:05
|
Possibly Related Threads… |
Thread |
Author |
Replies |
Views |
Last Post |