Thread Closed 
Dezbatere elevi (IV) - Partea A
30 Apr 2012, 13:49
(30 Apr 2012, 10:29)Lexie Stryder Wrote: Nici eu nu il consider neaparat pe Snape o exceptie. Cred ca orice om care nu a iubit vreodata este incomplet. In carti nu ne spune niciodata ca viperinii nu erau capabili de iubire, ci doar ca Voldemort nu iubise niciodata. Ma rog, asta e alta poveste.
  • Oh, dar n-am spus niciodata ca Viperinii sunt descrisi ca fiind incapabili de iubire. O.o Asa cum a spus si Dess, sunt tot fiinte umane. Despre Voldemort - da, el chiar era incapabil de iubire, dar s-a nu o dam in altele, ca asta e alt subiect.

Insa ce am intentionat eu sa subliniez a fost faptul ca nu cred ca ati vazut vreun Viperin prin cele 7 carti care sa iubeasca sau sa seb considere ca iubeste pe cineva asa cum simtea.. Harry pentru Ginny, de exemplu. Este vorba de personalitati diferite - Cercetasii si Viperinii erau la poli opusi, Viperinii mereu puneai nevoile lor pe primul plan, niciodata altfel. Asta am intentionat eu sa spun.

(30 Apr 2012, 11:54)Desiree Rose Goth Wrote: Snape il ura pe James inainte sa se intample asta. Si nu numai pentru faptul ca el era la Cercetasi. Snape incerca mereu sa-i gaseasca cusururi lui James dupa ce a aflat ca era mai bun decat el si-i captase oarecum atentia lui Lily. ( Va amintiti momentul in care Snape ii spiona pe James, Lupin, Sirius si Pettigrew cand se strecurau afara din scoala cand era luna plina? Snape voia sa gaseasca ceva care sa dovedeasca faptul ca James nu era atat de "perfect" cum pretindeau toti. )
  • Asa este. Snape intotdeauna s-a considerat a fi "in umbra" lui James. Ura lui a crescut in clipa in care acesta se apropia tot mai mult de Lily - in fine, nu reiau de aici, pentru ca a spus Dess tot ce trebuia. >Happywide<
    Snape i-a si spus lui Harry ca "seamana prea mult cu tatal lui" - il vedea pe Harry ca fiind ingamfat, gandindu-se doar la el, intrand in tot felul de buclucuri, dar iesind fara nicio problema din ele, asa cum facea si tatal lui (asta este ceea ce ii spune Snape lui Harry la un moment dat Thinking).
    Severus n-a fost placut de lume in general, sau cel putin.. nu asa cum era James. Probabil ca avea motive sa il urasca, iar atunci cand el si Lily a murit, ura lui probabil a crescut, pentru ca, asa cum spune si el, nu a facut nimic pentru a o salva. Thinking

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Dezbatere elevi (IV) - Partea A - by Isabella River - 30 Apr 2012, 13:49

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Dezbatere elevi (V) Isabella River 4 2,217 27 Oct 2012, 21:17
Last Post: Isabella River
  Dezbatere Adulti (V) Isabella River 0 1,361 26 Oct 2012, 19:36
Last Post: Isabella River