Thread Closed 
just cut these strings that hold me safe.
30 Apr 2012, 16:07
  • Isi scutura praful de pe blugi. Simtea o durere surda la nivelul coapsei, acolo unde se lovise cand cazuse pe pamantul umed. Putea sa fi fost si mai rau, trebuia sa recunoasca.

- Ne rugam sa existe o iesire la capat, zise ea, pe un ton sumbru. Oriunde ar fi capatul aici. Asta daca crezi ca rugaciunile te ajuta.

Din fericire, nu isi pierduse bagheta. O scoase din buzunarul blugilor si murmura: "Lumos!". O scanteie firava aparu in varful baghetei. Era o iesire langa ea, un tunel sapat in pamant. Se intreba pe unde ducea acesta. O vazu pe Julieta in apropierea ei - era un pic tulburata, insa in rest parea in regula. Cel putin, parea sa fie ok.

- Sper ca nu ai o contuzie de la lovitura aceea, remarca ea. Nu prea stiu vraji de Vindecare.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: just cut these strings that hold me safe. - by Desiree Rose Goth - 30 Apr 2012, 16:07