don't listen to the world
01 May 2012, 11:12 (This post was last modified: 01 May 2012, 11:12 by Julieta D. Thibault.)
  • Ridica o spranceana si dadu un zambet malitios la coltul gurii. Era ciudata roscata din fata ei, dar nu-i prea pasa prea mult ce credea ea. Putea sa creada si cele mai rele lucruri despre ea, niciodata nu-i pasase de parerea cuiva..ea stia adevarul despre ea si era deajuns. Isi intoarse privirea catre tanara aruncandu-i priviri fulgeratoare doar ca apoi sa schiteze un zambet ironic.

- Serios? Stii ce cred eu? Ca nu-mi pasa de parerea ta..sau mai bine zis sunt sigura ca nu-mi pasa de parerea ta. continua ea inghitind in sec si intorcandu-si privirea de la roscata.

Incepu sa se plimbe prin baie facand cercuri dintr-o parte in alta, apoi studiind pereti..orice devenea interesant cand nu aveai ce face si in momentul de fata pentru ea roscata era un subiect plictisitor. Se aseza pe o margine din baie si incepu sa fredoneze ceva auzind din nou zgomote..probabil Myrtle se apropia tot mai repede.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: don't listen to the world - by Julieta D. Thibault - 01 May 2012, 11:12