---> My World <---
|
13 Apr 2008, 18:40
|||
|
|||
Intru in fuga in scoala. Din greseala, in fuga mea nebuna lovesc pe cineva. Nu imi dau seama pe cine, da` nu ma opresc sa`mi cer scuze. E deja 8:06 .
"Nu stii sa zici: "Imi cer iertare"" ??? intreba tipu` in care am intrat. Inima imi sare din piept. E profu` de mate :|. "Las k vezi tu ascultare... nu avem ora azi??" intreba el retoric. "Imi cer scuze... ma grabesc!" zic eu repede si urc la etaj. Deodat se aude: scrzzzz si toata cartile cad pe jos! S`a rupt ghiozdanul sub greutatea a sutelor de carti din el. Le adun eu repede (inima imi bate ca la curse) si el inghesui in ghizdanul rupt. S`ar putea sa`mi mai fi ramas nish chestii pe jos, dar nu am timp sa le ridic. Intru ca o furtuna in clasa si zic pe nerasuflate: "Ma scuzati ca am intarziat!" Colegii ma privesc ca pe o nebuna. Profa nu e in clasa. Respir adanc si ma duc la mine in banca. Am scapat al fix . Imediat dupa ce ma asez in banca intra si profa, o baba bruneta, ca o stafida supradimensionata, cu catalogul (arma de temut a profilor) in mana ei. "Andreea, domnul profesor de matematica mi`a spus ca l`ai lovit si nu ti`ai cerut iertare!" zise ea in loc de plictisitorul "Buna ziua" "Ba mi`am cerut iertare, doar ca ma grabeam!" zic eu repede incercand sa`mi restabilesc pulsul. Profa ma priveste pe sub sprancenele ei groase si am intreaba: "Ce ai avut de pregatit pentru astazi?" "..." raman eu socata. Nu is pregatita pentru a raspunde... iar pentru ca tot veni vorba, nici macar nu am deschis caietul ieri. "Hm? Ce ai avut de pregatit?" intreba ea cu un ton satisfacut. "Pai, am avut... ceva cu opera din Romania. Aa da, Istoria Operei Romane!" ii spun eu fericita ca mi`am amintit ceva de saptamana trecuta. "Si cantec...?" "Aaa... cel de la pagina..." zic eu si rasfoiesc infrigurata manualul. "Ce pagina?" "89!" "Bun, sa te auzim!" CEEE? Asta e proasta sau ce? Eu nu pot sa cant si habar nu am cum se intoneaza handikpatele astea de note muzikle. "Hai!" porunci ea. Inghit in sec si incerc sa descifrez notele alea ciudate. "Bafta" sopti cineva din spatele meu. Era Phillip, prietenul meu. Oh, iar ma fac de ras in fata lui -_-' . La draq. Ii arunc o privire cu repros. In mod sigur zisese aia doar ac sa`shi bata joc de mine! "Hai, Andreea, ca iti pun 2!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Remember the world that you lost | Freyja Maegan Guðríðr | 11 | 3,619 |
30 Jan 2013, 19:52 Last Post: Freyja Maegan Guðríðr |