Letter for Mr. Darknes
01 May 2012, 13:23
  • Pasi putin in retragere si apoi se incrunta fiind confuza. Habar nu avea ce gandea tipul , insa ea era mult prea bine dispusa , si nu vroia sa-si strice ziua .

" Uuum, bine atunci , cred ca-l voi arunca.Oricum urasc biletele amoroase."Si desi nici macar nu se uita pe el , era sigura ca era ceva legat de dragoste de la distanta . De altfel , de ce era acolo biletelul? Se apropie de fereastra si-i dadu drumul . Briza aceea calduta , de inceput de toamna incepea sa se risipeasca . Obrajii ei albi devenisera ceva mai rosii. Nu ca s-ar fi emotionat din ceva , ci doar ..din cauza aerului. Probabil. Sau cel putin asta pretindea ea . Niciodata nu-i placuse ca roseste atat de puternic, si incerca oarecum sa ascunda asta dandu-si parul peste fata sau alteori acoperindu-si fata cu mainile.

Se intoarse subtil spre baiat . Intr-adevar , nu-l mai vazuse pe acolo. Probabil era nou-venit sau simai bine , adult. Isi sprijini coatele de marginea ferestrei , iar talpa piciorului drept si-o sprijini de parete. Isi arcui curioasa o spranceana si astepta ca acesta sa deschida gura. Fiindca cu siguranta avea ceva de spus. Si daca nu avea el , ei bine avea ea.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Letter for Mr. Darknes - by Artimei N. Denver - 30 Apr 2012, 00:00
RE: Letter for Mr. Darknes - by Agnes Marie Lovel - 01 May 2012, 13:23

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post