|
|
01 May 2012, 16:08
(This post was last modified: 02 May 2012, 20:46 by Agnes Marie Lovel.)
|
|
Agnes Marie Lovel
|
RP Posts: 449
Casa: Niciuna
Galeoni: 1244
Slujba: Angajat la "Departamentul de Control a Creaturilor Magice"
|
|
- Nuu. M-am razgandit. DOAR CALEB >
<
Terminase. Acum nu trebuia decat sa i-l arate spiridusului care tocmai ii propusese asta . Se intelegea cu ei , si stia cum sa-i trateze. Se ridica de pe scaun si sisi scutura mainile de faina . Zari si o punga cu stafide pe acolo pe undeva , si o desfacu. Insa in loc sa se descurce cu nodul acela ea rupse punga una doua si gata.
"Ati terminat aici, domnisoara?" intreba spiridusul , lasandu-si urechile lungi si mari, aplecate.Agnes aproba dand din cap si apoi zambi. Lua o stafida , o arunca in aer si o lasa sa cada , prinzand-o cu gura. Zambi ca apoi sa se aseze la loc. Prajitura pe care o facuse arat destul de bine , insa stia ca ar fi putut iesi mult mai bine. Ofta prelung ca apoi auda usa deschizandu-se. Se panica si se uita prin jur , cautand ceva care sa o ajute. Observa sacul cu faina jos , langa picioarele ei , si se apleca spre acesta , luand o mana buna de faina de apoi , imprastiindu-si-o pe fata.
Nu vroia sa fie gasita acolo de orice idiot. Oricum , ea venise acolo pentru a se separa de ceilalti. Prefera sa nu fie nimeni. Prefera ca usa sa fie defecta sau ceva.
~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."
![[Image: 2gvomzd.png]](http://i49.tinypic.com/2gvomzd.png) .
"I am selfish. I am brave."
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|