---> My World <---
|
13 Apr 2008, 20:47
|||
|
|||
Exact asha decurge dimineatza mea de luni ... Deja mie frik pentru maine :|: Vb serios :|: .
Ginny, eu spun cum o sa ife ziua mea de maine, deci... se pare ca o sa fie mai mult tragica decat amuzanta . Dar o sa fie destul de funny ... pentru colegii mei. BIC: "Andreea - 7." zice profa cu sila si imi arunca lucrarea. Phillip rade in spatele meu, si colega mea se uita curioasa la greselile mele. Imi vine sa ii pocnesc pe amandoi. In timp ce imi examinz lucrarea, observ ca am niste greseli banale... uoh, numai mie mi se poate intampla asta... "Andreea, ce tema ai avut?" "Ex 1,2,3 de la pag 124. " zic eu ceva mai sigura pe mine. "Ba nuuu! 1,2,3 de la pag 125!" zice colega mea. Ma uit speriata in carte. Nu se poate sa fii facut tema gresita! Nu se poate! Asta e prea mult! Nu se poate! Dar .... se poate. Am facut alte execitii. "Shit!" soptesc eu pentru a mia oara in dimineata asta. "Hai incepe cu ex 1." zise profa. Ma chinui eu sa il rezolv... in fine, pana la urma imi iese. Restul orei a decurs nu foarte bine. M`a ascultat incontinuu numai pe mine dar... dar macar nu a facut nicio remarca prosteasca. "Ce e cu tine Andreea? Ai uitat sa bagi capul in veceau azi dimineatza?" intreba rautacioasa profa. 'Ce spuneam?!' imi zic eu. ------- Pauza , intr`un final. "Ai luat 7, ai luat 7 " spune colegamea care, din pura intamplare e si my bstfriend. "Mdah, cv impotriva?" zic eu si ii intorc spatele. Profa de bio intra in clasa. Ma uit la ceas. E 10:00 . Uoh, ce punctuoala e asta! Face ea prezenta... Preda... Plictiseala de pe lume ... In sfrsit suna. Prima ora care se termina fara incidente. Urmeaza... urmeaza mate. Ascultare ... -_-'. Mai sunt doar 3 ore si plec acasa ... in sfarsit ... Dar pana acasa, mi se pare ca mai am de indurat 2342465 de zile! Shit! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Remember the world that you lost | Freyja Maegan Guðríðr | 11 | 3,703 |
30 Jan 2013, 19:52 Last Post: Freyja Maegan Guðríðr |