The story of my life
|
13 Apr 2008, 21:13
|||
|
|||
din moment ce vad ca e la moda sa povestesti ce faci tu, sa va arat si eu...
Ziua de Luni "Andreeeeeea! Trezestete!" E tata. Striga din bucatarie sa ma trezesc. Nu-l aud. Bineinteles ca nu-l aud, doar camera mea e in cealalta parte a apartamentului. Vazand ca nu ma trezesc, vine la mine. Ma dezveleste si spune: "Scularea!" Ma enervez. iau perna si o arunc, sperand sa-l nimeresc. Pana la urma, dupa multe insistente ma trezesc. Ceasul in forma de floare de pe perete arata ora 8 si jumatate. 'Nu mai e ult si pleaca tata...' imi zic eu. ma ridic din pat. Usa de la intrare se deschide, si cu un "Buna dimineata" spus tare, bona fratelui meu intra in casa. "Neatza" scot capsorul pe usa si-o salut. In sfarsit, il vad pe tata incaltandu-se. Ma pozitionez in fata usii, asteptand. Ca in fiecare dmineata, zambeste, scoate portofelul si imi lasa 5 lei. Il pup pe obraz si plec. "o zi buna tati!" El imi raspunde la fel si pleaca. Ma intorc spre bona fratelui meu. "Ma treziti la 10, bine?" Si fara sa mai astept ma intorc in pat. Ah, somnul e atat de dulce. Si chiar cand visezi mai frumos, cineva iti spune sa te trezesti. Chiar daca dupa aceea incerci sa mai dormi, nu-ti mai amintesti acel vis frumos, care s-a spulberat ca un balon de sapun... Ma trezesc de-a binelea, merg la baie, dar inainte imi comand micul dejun. Dupa ce mi-am schimbat pijamalele vin in bucatarie, unde gasesc un bol cu lapte si cereale pe masa. "multumesc!" si ma apuc de mancat. Dupa ce-mi iau vitaminele tzopai pasna-n sufragerie si deschid calculatorul. Timp de o ora am timp sa palavragesc cu colegii pe mess si sa stau pe forumuri. Apoi, mobilul suna. Alrma fixata de mine imi spune exact ce trebuie a fac. Tzopai iar pana in camera mea, si imi caut hainutele. Ca intodeauna, ma trezesc ca nu am camasa calcata. Din fericire, are cine s-o calce in locul meu. Bona fratelui meu era inca acasa, imbracandu-mi fratele. Se vede ca vroiau sa iasa la plimbare. Dar totusi n8u conteaza o intarziere de cateva minute pentru ei. Cand in sfarsit am camasa calcata, imi iau o perecjhe de blugi,pentru ca intre timp am observat ca eram in intarziere. 'iar intarzii...' imi zic, in timp ce observ ca n-am nod la cravata. O arunc in rucsac, imi pun jacheta pe mine, iau cheia, uit banii si fug. Desigur, cand am ajuns jos, dupa ce am asteptat liftul juma' de an, observ ca n-am banii la mine. Urc pana sus, ii iau, si in loc sa mai astept liftul cobor pe scari. Pana jos fac febra musculara si abia mai pot merge. Ma uit la ceas si vad ca mai am 5 minute pana se suna. 'Prima ora am sportul' imi spun bosumflata. Urasc materia asta. Profa e enervanta si foarte punctuala, ca sa nu mai zic k e o baba fara creier. Ajung in cele din urma la scoala, dupa o cursa nebuna, in care era sa dea o masina peste mine. Intru prin fata, ca sa nu dau cu ochii de profa pe teren. Era cat pe ce sa fiu prinsa de gardian, dar cu putin noroc si o poveste inventata trec repede de elevul de serviciu. Intru in clasa, inchid usa si scot costumul din rucsac. Imi mai ia 5 minute sa ma imbrac cu el. Cand ajung eu pe teren, colegii deja faceau exercitiile din scoala alergarii. Imi cer scuze e la profa si merg la locul meu bine stiut. Nimerisem la ultimul exercitiu, pasul sarit. Exact ce urasc eu mai mult. "Hai Andreea! Mai sus!"tipa profa. Mai sus? La intaltimea mea? Si asa e destul de sus. OOC: stiu ca nu e ineresant, dar vine la a treia ora partea frumoasa ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
The story of my life - by Charlizze Di Rino - 13 Apr 2008, 21:13
Re: The story of my life - by Black Rose - 14 Apr 2008, 14:41
Re: The story of my life - by Ginny Malfoy - 14 Apr 2008, 15:14
Re: The story of my life - by Charlizze Di Rino - 14 Apr 2008, 20:09
Re: The story of my life - by Black Rose - 14 Apr 2008, 20:30
Re: The story of my life - by Charlizze Di Rino - 14 Apr 2008, 20:50
Re: The story of my life - by Black Rose - 14 Apr 2008, 20:55
Re: The story of my life - by Ginny Malfoy - 15 Apr 2008, 09:48