trying to get back
|
04 May 2012, 18:26
(This post was last modified: 04 May 2012, 18:32 by Artimei N. Denver.)
|||
|
|||
Waw, Ierbioligia, fascinant! Nu, vorbea serios, chiar era un obiect fascinaint si foarte interesant atunci cind inveti sa colectezi frunze, radacini, fructe de la plantele ucigase si altele. Insa partea cu balegarul de dragon, mereu o ura. De ce serele ale trebuiau sa fie atit de imputite in fiecare tomana? Intelegea ca atunci plantele sunt cu lastarii mari si chestii de astea, dar va rog, nu-i va iesi nici o data mirosul acela din cap si mai ales ca o data fusese aruncat in gramada de excremente imputite impreuna cu jumatete din colegii de clasa.
Interesant. Iti plac pantele? Eu le iubesc doar cind fac parte dintr-o potiune sau cind nu sunt capricioase si arata bine la mine pe pervaz. Vorbea de florile de camera ale lui Rachel. Nu stia cum, dar la ea florile cresteau, iara el avea la le omoare pe toate in primele doua zile si chiar spusese adio la citeva ghivece de flori mirositoare. De obicei cind aveam ore de ingrijirea plantelor, toate care au trecut prin mina mea mureau la citeva zile, deci cu faza asta nu am noroc. Cit despre nota, doar glumise in privinta asta si se pare ca si ea avea ceva legat de simtul umorului. Faptul ca nu o interesa ce se intimpla in afara scolii demonstra ca era o profesoara autoritara doar intre peretii scolii. Cum o mai spusese ar fi vrut sa aiba si el asemenea profesoare. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
trying to get back - by Ivy Thibault - 25 Apr 2012, 19:11
RE: trying to get back - by Artimei N. Denver - 25 Apr 2012, 19:35
RE: trying to get back - by Ivy Thibault - 26 Apr 2012, 15:39
RE: trying to get back - by Artimei N. Denver - 27 Apr 2012, 16:09
RE: trying to get back - by Ivy Thibault - 29 Apr 2012, 16:24
RE: trying to get back - by Artimei N. Denver - 29 Apr 2012, 23:03
RE: trying to get back - by Ivy Thibault - 30 Apr 2012, 18:18
RE: trying to get back - by Artimei N. Denver - 01 May 2012, 00:13