Thread Closed 
I hear your heart beat
04 May 2012, 21:23 (This post was last modified: 04 May 2012, 21:24 by Julieta D. Thibault.)
  • Inghiti in sec pentru cateva secunde uitandu-se la el. Probabil ca nu trebuia sa-i pese de el, dar o facea. Ceva o impingea de cand il cunoscuse sa afle mai multe despre el sau acum sa se ingrijoreze. O enerva faptul ca nu stia ce o impinge sa faca asta, ca in orice situatie. Nu de multe ori stia ce sa faca, dar existau dati cand le nimerea..si acum nu era una din acele momente. Se intoarse spre el, auzindu-i intrebarea, si mama ei fusese pasionata de potiuni doar ca pe ea inca nu o prinsese febra asta deocamdata.Zambi scurt si zise:

- Si mama era pasionata de potiuni, dar se pare ca pe mine inca nu m-a prins "febra" asta, adica n-a avut nici cine sa-mi arate in mare parte si am renuntat sa caut chestii pe tema asta... continua ea cu un amuzament in voce, dar il retrase rapid cand observa ca baiatul inca se simtea rau. Nu-i placea sa stie ca discuta cu cineva si i este rau, pur si simplu la unele persoane nu suporta asta...si se pare ca el era una dintre ele.

- Mhm...zise ea facand o pauza ca apoi sa continue. Nu e nimic important, dar daca tii minte zilele trecute..sau mai bine zis noaptea trecuta, am ramas cu o cicatrice la coapsa de cand am fost in pasaj...continua ea sperand ca el intelesese ce voia ea sa zica. Probabil pentru tine e ceva nesemnificativ..dar pentru mine nu. Continua ea si dadu putin rochia la o parte pe coapsa unde era cicatricea.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 02 May 2012, 18:09
RE: I hear your heart beat - by Julieta D. Thibault - 04 May 2012, 21:23