Thread Closed 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
funny ol' world,isn't it?
04 May 2012, 21:51
  • - Stii , la asta m-am gandit si eu de multe ori. Jobenul probabil ca are o mica tulburare psihica acum, dupa cate persoane a sortat.

Schita un zambet dispretuitor, apoi ridica din umeri. Multi oameni o considerasera rece , ironica, diferita. Toate acele supozitii ascundeau cine era ea cu adevarat; si bineinteles ca ii convenea asta. Nu-si mai putea permite ca sa aiba incredere in cineva. Iti incredintezi secretele cuiva, iar acela te va distruge in cele din urma.

Poate ca uneori simtise ca nu se potrivea la Casa in care se afla; dar daca era sa se gandeasca la deciziile si la gandurile ei de-a lungul vietii, probabil ca ar fi hotarat ca trebuia sa se construiasca o noua Casa, special pentru ea. Tanara nu prea avea incredere in sortarea de la Hogwarts, ca sa fie sincera. Conteaza mai mult ce faci pentru a-ti reprezenta Casa. Sa dovedesti ca poti sa fii deasupra celorlalti.

- Tu ai fost la Viperini.

Era o afirmatie, nu o intrebare.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
funny ol' world,isn't it? - by Kurt F. Malfoy - 30 Apr 2012, 12:54
RE: funny ol' world,isn't it? - by Desiree Rose Goth - 04 May 2012, 21:51

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Funny Faces Christianne Floreine du Val 39 7,656 04 Feb 2012, 15:25
Last Post: Asaki Sayoko