forgiven not forgotten
05 May 2012, 16:39
  • O cunostea prea bine tocmai de aceea nici nu inghiti ceea ce ea ii spusese. Continua totusi sa lucreze,bifand anumite lucruri de pe o lista,luand dosare,facand schite. Asta in acelasi timp,plus ca incerca sa ii raspunda fara a se opri pentru a-si trage sufletul. Era obositor sa fii angajat la Minister,un Malfoy. Un Malfoy care lucreaza,la cheremul unui sef? O facea cu un scop.

'' E foarte,foarte neplacut ce am sa iti spun. Am plecat fiindca simteam ca nu mai pot trai langa cineva. Langa nimeni. Esti o femeie sublima,extraordinara,insa la momentul respectiv - si chiar si acum! - simteam ca vreau sa ma izolez. '' Detesta orice persoana care-l inconjura,exceptandu-i pe aliatii lui,pe Sfintii Mortali si Devoratori,desi din grupul acela le selecta numai pe surorile Thibault,Lexie,Agnes si Odette. Restul puteau sa se duca in mijlocul Iadului,sa fie torturati de un miliard de demoni,sa inghita smoala si sa se lase trasi in teapa.

''Boala mea s-a agravat si inainte sa zici ceva,nu,nu ai de ce sa iti faci griji.Imi iau medicamentele dar uneori nu prea merge.'' Probabil ca observase ca mainile ii tremurau si avea o transpiratie rece. Adaugate chipului palid,toate astea il faceau sa para batran,bolnav,oarecum inutil. De parca mintea lui nu nastea cele mai geniale planuri,de parca nu el tinea echilibrul dintre bine si rau,pe cat posibil. De parca nu reprezenta ceva. Nu era un pion,ci acela care controla jocul. '' Se intampla si ghinioane. Ai tai cum o mai duc? Biata maica-ta,cred ca ma uraste la fel de mult cum ma iubea inainte.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 04 May 2012, 19:10
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 05 May 2012, 13:01
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 05 May 2012, 16:39
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 29 Sep 2012, 20:45
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 30 Sep 2012, 16:34
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 30 Sep 2012, 19:24
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 01 Oct 2012, 10:18
RE: forgiven not forgotten - by Kurt F. Malfoy - 01 Oct 2012, 21:48