|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
05 May 2012, 17:23
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Casa: Viperini
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
- Lexie incuviinta cand ii auzi cuvintele. Avea dreptate. Putea sa o faca. Va fi greu, insa avea mereu sprijinul Isabellei in spatele ei, nu? Si a lui si a lui Ivy. De ce se baza mereu pe altii? De ce nu putea sa spuna: ma descurc singura de acum incolo? POate ca era inca doar un copil care nu stia de la viata. Sau doar se sumbestima. Oricare varianta ar fi fost, nu ii placeau. Nu voia sa trebuiasca sa aiba pe cineva in spatele ei ca sa o impinga sa faca ceva, ci voia ca ea sa faca acel lucru singura.
"Ma descurc eu," il asigura viperina, zambindu-i recunoscatoare. Stia ca Kurt fusese sincer si aprecia ceea ce spusese. La urma urmei, avea mai multa incredere in ea decat ea insasi. "M-am gandit la un loc in Hogsmeade pentru inceput. E aproape de Hogwarts si mi-ar fi mai usor. Oricum, trebuie sa incep sa caut."
Isi lasa paharul pe masa cu o bufnitura infundata. Il privi pe Kurt, gandindu-se cum ajunsera ei in acel loc in acel moment. Soarta, ar fi vrut sa spuna, insa stia ca era ceva mai mult de atat.
"Ce se mai aude printre ceilalti Sfinti Mortali?" intreba viperina, amintindu-si brusc.
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|