change the voices in your head
05 May 2012, 22:05
  • Rase lung , ciudat dar sincer. De obicei , cand i se parea ca o gluma este cam nesarata radea scurt si fals , sau , de cele mai multe ori nu radea. Sufleca manecile bluzei maro , descoperindu-si pielea usor alba.
    "Curios!" spuse ea privindu-l cu un ochi si zambind in coltul gurii. "Franta. Dar sunt la Hogwarts, ca eleva, deci ma poti gasi usor." termina , fiind toata numai un zambet.
    Acum ca tot adusese vorba de Franta. Isi aminti de fratele ei, totodata. Isi scarpina radacina nasului, sperand insa sa nu ia bataie.Oare Mark avea ..frati? Se indupleca . Nu indrazni totusi sa-l intrebe ceva.Intalnise persoane care ramasesera fara parinti , iar indrazneala ei de a intreba de familie , ori stranise razboiul mondial intre nervii persoanei respective ori ii lasase rece.
    "Aveam alte banuieli. Speram sa-mi arati imprejurimile.."Ii facu cu ochiul , insa asta fusese destul de prieteneste. Nu stia daca baiatul era singur sau intr-o relatie deschisa , poate chiar cu o sotie alaturi. Insa din moment ce el avusese curajul de a o baga in seama totul era clar.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: change the voices in your head - by Agnes Marie Lovel - 05 May 2012, 22:05