change the voices in your head
05 May 2012, 23:37
  • Deschise ambii ochi pentru a putea vedea clar , turnul pe care i-l aratase Mark. Nu locuia acolo , dar ce facea? Din cate isi dadea seama acesta stia oarecum imprejurimile. Totul incepuse bine. Daca ziua aceea avea sa mearga asa in continuare , atunci putea spune ca era cea mai buna zi ever.
    "Potter."suspina ea. Turnul acela arata destul de inalt , insa nu stia daca si era. Uneori aparentele inselau , si erau la o oarecare distanta de acesta.Ii placea cum fusesera plantati copacii. "Sunt Ochi-De-Soim. Am saptesprezece ani , desi nu par, si sunt de partea Raului."Precizase si asta.Pana la urma considera ca era necesar.Din moment ce el era adult , probabil avea o slujba , fiindca a elev nu arata. Insa el era un gentleman , ceea ce insemna ca avea sa se prezinte singur. Sa-i povesteasca el insusi , fara ca ea sa-i mai ceara asta.
    Observa ca drumul se bifurca. Incetini usor , dar nu de tot , ci doar pentru a-l lasa pe el inainte. Pentru a-i arata drumul."Mark?"intreba ea , zambind."Tu locuiesti singur?"

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: change the voices in your head - by Agnes Marie Lovel - 05 May 2012, 23:37