|
just cut these strings that hold me safe.
|
06 May 2012, 09:52
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Incerca sa-si mascheze cicatricea, dar se pare ca Rose o vazuse. Oricum, nu conta acum aia ci conta sa iasa de acolo..cu informatii bune in mana. Se pare ca, craniul care il gasise era plin de Magie Neagra si asta nu era bine. Orice obiect plin de Magie Neagra nu ar trebui sa fie gasit de..elevi, sau mai bine zis de o profesoara si o Sefa de Casa.
- Da dar o sa mai incerc odata..poate imi da imagini clare, desi daca trece mult timp..te rog da-mi o palma sa ma trezesc, continua ea cu un amuzament in vorbe pentru a estinge atmosfera.
Lua prim data hartia din mana lui Rose si se uita la ea incercand sa o descifreze. Nu stia de ce limba aceea i se parea cunoscuta, nu o mai vazuse niciodata..oare craniul si imaginile sa fi avut legatura cu asta? Cerceta mai bine foaia pe care scria " Magia Neagra are cai ascunse, obstacole si te poate face sa te pierzi. Cel sau cei ce au gasit craniul se pot considera blestemati pe vecie, asta daca nu gasesc un mod de a desface blestemul". Inghiti in sec si se intoarse spre cercetasa:
-Aa..a..nu-i de bine.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|