change the voices in your head
06 May 2012, 12:52 (This post was last modified: 06 May 2012, 20:34 by Agnes Marie Lovel.)
  • "Sigur ca da."
    Nu folosi un ton de genul "Dăăă, normal ca-mi place." , ba dimpotriva , sunase chiar , usor mieros. Calduros. Prietenesc.Isi sprijini obrazul in palma si stramba putin din nas gandindu-se la ce intrebari sa-i mai puna. Poate ii placea inghetata de vanilie , sau poate cea de ciocolata , dar de ce nu cea de capsuni sau fistic? Toate erau bune. Cand chelnerita sosi la masa lor , Agnes nu-si intoarse privirea spre aceasta. Prefera sa-l priveasca pe Mark cum vorbeste cu aceasta , decat sa devina o bufnita. Oricum o dureau muschii gatului. Isi desprinse piciorul de celalat , intinzandu-le putin. Era cam obosita , dar nu vroia sa lase asta sa se vada. De aceea zambea.
    "Imi place aici."
    Isi indrepta putin privirea spre fereastra. Afara se intunecase , fata de cum era cand abia intrasera. Asta insemna ori ca timpul trecuse mult mult prea repede , ori ca ei vorbisera ca niste mori hodorogite fara sa mai tina socoteala timpului.
    Ochii ei albastri ii intalnira pe ai lui verzi. Era o anomalie. Sau ceva asemanator, oricum. Ochii erau frumosi nu pentru culoarea lor ci pentru cum vedeau lucrurile. Acum ea , vedea totul roz. Probabil fiindca atmosfera aceea siropoasa si , fiindca vorbeau despre multe lucruri , iar cu fiecare cuvant in plus , totul parea altfel. Totul evolua sub ochii ei.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: change the voices in your head - by Agnes Marie Lovel - 06 May 2012, 12:52